I Love Iceland Blog

Minden, amit Izlandról tudni akarsz

Van-e állatkert Izlandon?

2017. november 15. 14:45 - iloveiceland

Népszerű kérdéseink közé tartozik, hogy van-e Izlandon állatkert és hol? Nos, klasszikus állatkert nincsen de számos farmot, családi parkot, állatsimogatót tudunk javasolni. Íme néhány tipp:

  1. Family Park & Zoo ReykjavíkLaugadalur-völgyben (http://www.visitreykjavik.is/laugardalur-valley) Reykjavík városa üzemeltet egy állatparkot, ahol rénszarvasokat, fókákat, sarki rókákat és az izlandi farmokra jellemző háziasított állatokat lehet megnézni.Belépő: 860kr felnőtteknek, gyerekeknek 450 ISK, 4 éves kor alatt ingyenes.
    Weboldal: http://mu.is/en/

  2. Petting Zoo SlakkiA Dýragarðurinn í Slakka egy miniállatkert - kisállat simogató Dél-Izlandon (Skálholt mellett). Cicák, kutyák, lovak, malacok, nyulak, papagájok találhatók leginkább. Emellett van lehetőség biliárdra, minigolfra, de játszótér, kávézó és fagyizó is tartozik hozzá.Cím: Bláskógabyggð, Izland Weboldal: https://www.facebook.com/slakki/ https://www.south.is/is/south/service/slakki-mini-zoo
  3. Holmúr Petting ZooBirkák, lovak, kecskék, malacok, izlnadi pulykák, kacsák és még számos háziasított állat található ezen kicsi állatfarmon Höfn és Jökulsárlón között. A Holmúr farm emellett szállást is kínál az idelátogatóknak, és rénszarvas túrákat is szerveznek.Cím: Hólmur Mýrar, 781 Höfn
    Weboldal: http://www.visitvatnajokull.is/Whattodo/ViewItem/holmur-farm-zoo-1
  4. Hólar Farm Minizoo - Nyugat-Izland
    Belépőjegy: 0 - 2 ingyenes, 2 - 18 1000 isk, felnőtt 1500 isk.
    Cím: Hólar, Búðardalur 371
    Weboldal: https://www.facebook.com/holarminizoo/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://izland.blog.hu/api/trackback/id/tr7313908910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása