I Love Iceland Blog

Minden, amit Izlandról tudni akarsz

Hogyan jussunk el Izlandra?

2016. július 20. 23:10 - iloveiceland

Repülővel

Izlandra eljutni Magyarországról mostanában könnyebb és egyszerűbb, hiszen a Wizzair (www.wizzair.hu) fapados légitársaság heti kétszer közvetlenül indít járatot Budapest-Reykjavík útvonalon. Az árak tekintetében persze nem árt ha jó előre kitaláljuk mikor szeretnénk, mert szélsőségesen tud változni a tarifa. Nyári időszakban sokkal többe kerül, ezért ezt is érdemes megfontolni, hogy nyári utazás lesz vagy őszi-téli (Izlandra mindig érdemes elmenni).

Ha valaki lecsúszik egy járatról, vagy drágán talál csak jegyet, érdemes körülnézni átszállásos járatokat, persze az utazási idő hosszabb lesz, de sok esetben olcsóbb

Amit mi szoktunk nézegetni és ajánlani:

Budapest-London-Reykjavík (Easyjet, Wizzair, Ryanair)
Budapest-Oslo-Reykjavík (Norwegian)
Budapest-Berlin-Reykjavík (Air Berlin)
Budapest-Koppenhága-Reykjavík (Wizzair, Wowair)

érdemes nézegetni a különféle repülőjárat ajánló oldalakat
www.skyscanner.hu www.liligo.hu

Hajóval

El lehet jutni Izlandra óceánjáró hajóval (komppal is). Dániából indulnak járatok Izlandra a Feröer-Szigetek érintésével. Aki autóval szeretne Izlandra eljutni, vagy fél a repüléstől :) nekik ajánljuk ezt a módot.

http://www.smyrilline.com/

Norrona-sailing-route

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://izland.blog.hu/api/trackback/id/tr1613908862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása